Webwinkel beginnen: welk product moet ik verkopen? 8 tips!

Published Mar 14, 21
10 min read

Webwinkel Beginnen: Welk Product Moet Ik Verkopen? 8 Tips!

De pagina is nog niet zoals ik hem wil hebben. Zo zie je heel groot 'Our products' en 'all the fantastic things we offer staan'. En de url is nog Engelstalig, namelijk/ items. Het is dan de vraag in hoeverre we dit in het thema kunnen aanpassen. Blijkbaar kunnen we vrij veel aanpassen in het 'meta choices'- gedeelte.

Ik wil alles producten op een rijtje hebben, zonder poespas. Het is een kwestie van opties proberen en kijken wat emergency room anders wordt. Ik heb 'Program web page title' uitgezet en de 'Page Title Style' aangepast. Blijkbaar kan je ook achtergrondsafbeelding toevoegen. Handig, maar niet voor deze pagina. De URL kan je bovenaan aanpassen door op 'bewerken' te klikken en de link te veranderen naar 'producten'.

19 Cruciale Tips Voor De Beste B2b Webshop - Sana Commerce

Dezelfde handelingen doen we nu voor de remainder van de pagina's. De LINK aanpassen. De 'titel' uitzetten of vertalen. De pagina evt aanpassen satisfied de Pagebuilder. Het vullen van de pagina's. De 'Web page header style' veranderen naar 'Standard'. Hier heb ik wel voor een titel en een achtergrondsfoto gekozen (hier zou je een teamfoto kunnen plaatsen of een foto van jezelf).

Die kon ik fulfilled wat moeite werkend krijgen, maar ik heb gekozen om het component te verwijderen (satisfied het prullenbakje). En met het pennetje kan je elementen bewerken. Je ziet in de afbeelding dat emergency room een contactformulier is gemaakt satisfied de plugin 'Contact Form 7' en die heet 'Porter Call'.

Eerste Lockdown Leverde Webwinkels Ongekende Groei Op

Heeft jouw thema geen contactformulier? Dan kan je bij 'Plugins' zoeken naar de 'Get in touch with Kind 7'- plugin (de populairste plugin voor contactformulieren) en die installeren. Om het contactformulier aan te passen moet je klikken op het menu-item 'Contact'. Daarna drukken wij bij de titel 'Concierge Call' op 'bewerken'. Als je web de plugin hebt geinstralelerd, dan kan je kiezen voor het eerste contactformulier.

Nu is het een kwestie van alle vier tabbladen (formulier, e-mail etc) doorlopen en aanpassen wat nodig is. Je kan ook de 'placeholder' aanpassen (wat er in het formulier staat als emergency room nog niets is ingevuld). Zo kan je 'Your Name' veranderen in 'Jouw naam' of gewoon 'naam'. En 'Send' naar 'Versturen'.

10 Veelbelovende Producten Om Te Verkopen In 2019 - Blog

Checklist Voor Verkoop Via Internet - Acm.nlMeer Nederlanders Shoppen Online - Cbs


Zo vul je bij 'Aan' jouw e-mailadres is. Alles wat tussen haakjes staat, bijvoorbeeld [your-name], moet je zo houden. Het formulier vult daar in wat de verstuurder heeft ingevuld bij 'Naam'. Je kan spam bij een e-mailadres verminderen of geheel voorkomen door de plugin 'Call Kind 7 Honeypot' te installeren en een Honeypot code in het formulier te plaatsen.

Daarnaast wordt onze webshop gelijk wat voller en krijg je het gevoel dat je ook echt stappen maakt. Het eerste wat ik doe is het verwijderen van alle producten van de demo content (dat doe je door bij de pagina op 'prullenbak' te klikken). Daarna maak ik een vijftal extra productpagina's aan en vul ik die.

Product & Webshop Ideeën 2020 (64x) - Unieke Tips

Om het menu aan te passen moet je op 'Weergave' klikken en daarna op 'Food selection's. Heeft jouw webshop al een menu? Dan kan je links (bij het blauwe gedeelte) linkjes toevoegen aan het food selection. Pagina's kan je bij 'pagina's' vinden, linkjes naar andere web sites kan je toevoegen bij 'Aangepaste web links' etc.

Daarna slepen wij de menu-items in de juiste positie. Om een submenu te maken, moet je het product iets rechtsonder het hoofdmenu-item te slepen. Klik dan op 'een nieuw food selection aanmaken'. Vul een 'menunaam' in en druk op 'Food selection opslaan'. Voeg daarna alle pagina's toe pass away je in het food selection wil hebben.

Je Webwinkel-aankoop Komt Stiekem Misschien Gewoon Van

Klik onderaan bij 'menu instellingen' op 'Hoofdmenu' (of iets in de trant van 'Main Navigation). En shanty town het menu weer op. Op deze methode kan je ook een apart menu maken voor bijvoorbeeld de footer (en dan moet je bij locatie ergens 'footer' aanvinken). Of dat kan is weer afhankelijk van het thema dat je gebruikt.

Meestgestelde Vragen Op Kieskeurig.nlProduct & Webshop Ideeën 2020 (64x) - Unieke Tips


Zo ziet de shoppagina emergency room nu uit. Ziet emergency room prima uit, maar ik ben wel benieuwd of ik meerdere producten naast elkaar kan zetten. Dus ik ging weer naar de pagina zelf, klikte op de pagebuilder en selecteerde 'bewerken' bij de shopfunctie. Ik heb een paar 'display screen kinds' geprobeerd en heb vervolgens gekozen voor een combi van 'Gallery' en 'Multi-Mansonry screen'.

Online Verkopen: Wat Je Moet Weten Bij Het Starten Van Een

Verder kan je ook bovenaan in het food selection het submenu fulfilled de things 'Jurkjes en Tops' zien. Dit staat nog op de preparation: De footer aanpassenDe sidebar aanpassenDrie blogs toevoegenDe homepage fixen Slider Instagram De footer en de sidebar kan je aanpassen bij 'Widgets'. En die kan je vinden onder het kopje 'Weergave'.

De meeste thema's hebben n sidebar. Het thema dat ik gebruik heeft emergency room blijkbaar zeven. Je kan met dit thema verschillende sidebars aanmaken en bij de meta-options van elk product, pagina en blogartikel bepalen welke sidebar je laat zien. Handig is je verschillende dingen op verschillende locaties wil plaatsen. Wij gaan gewoon voor n sidebar (Sidebar One).

Dit Zijn De Beste Webwinkels Van Nederland

Je kan ook een widgets slepen naar de linkerkant op hem te verwijderen. Daarna rest je alle widgets die je wil hebben van de linkerkant (beschikbare widgets) naar de sidebar kolom, zet je alles op de juiste volgorde en pas je de inhoud aan. De inhoud kan je aanpassen door op het kleine pijltje te klikken.

Het ideal kan je even Googelen in het Engels naar iets van WordPress plugin (of) widget for Vervolgens pas je de footer op dezelfde manier aan. Het thema dat ik gebruik werkt drie footer columns. Je ziet in het voorbeeld ook wat code, zoals
en

. Een draagzak of draagdoek kopen. Dit komt omdat de widgets niet werken fulfilled een normale teksteditor (zoals je gewend curved bij het maken van pagina's).

Vind De Webshop Software Die Bij Jou Past! - Softwarewiki

Met
voeg je een enter toe.

is een code voor een header (een kop). Je hebt verschillende niveaus van headers. is het hoogste niveau, komt daarna en zo gaat het verder. Als je in de sidebar of in de footer van een zin een kop wil maken, dan voeg je bijvoorbeeld aan het begin van de zin toe en aan het einde van de zin.

Zo ziet het blog emergency room nu uit. Het eerste wat ik ga doen is alle blogartikelen van de demo content verwijderen (dit doe je op dezelfde manier als we al hebben gedaan bij producten). Daarna ga ik drie eigen voorbeeld blogartikelen publiceren. Bij het menu-item 'Berichten' (of Messages) kan je blogartikelen verwijderen, aanpassen, publcieren en maken.

De 7 Beste E-commerce Platforms Voor Je Nieuwe Online

Blogs en pagina's werken met een vergelijkbare editor als die van Pages of Word. Bij 'Media toevoegen' kan je afbeeldingen in het blog site plaatsen. Met die drie schakeltjes (rechts in editor) kan je linkjes toevoegen en als je op 'Alinea' klinkt (helemaal web links) kan je zinnen veranderen in koppen. Om een afbeelding bovenaan het blog site te tonen (en op de blogpagina) moet je rechtsonder bij 'Uitgelichte afbeelding' een afbeelding toevoegen.

Het was wel even zoeken hoe ik de stijl van de blogoverzichtpagina kon aanpassen. Ik heb eerst gekeken bij de meta-options van de blogpagina en losse blogartikelen, maar daar kon ik het niet vinden. En ik heb gekeken bij de Motif Options, maar daar zag ik het ook niet staan.

Het Online Aankoopgedrag Plus De Klantbeleving In Nederland

Die heb ik op 'standaard' gezet. Het blog ziet emergency room nu zo uit. En nu is het tijd voor de laatste stap: de homepage aanpassen. Dit is het huidige design van de demo web content (panna cotta). De homepage is gemaakt fulfilled de Pagebuilder. Het bestaat uit vijftien verschillende elementen. Dit zou voor een "WTF"- momentje zorgen als dit de eerste pagina was pass away ik ging aanpassen.

Ik ga gewoon bij elk element op 'bewerken' klikken en kijken wat ik wil aanpassen. En zo stap voor stap de homepage aanpassen. Het blijkt dat ik te vroeg heb gejuicht. Ik liep vast bij het tweede gedeelte. Dit stukje. Het lukte in n keer om het linkje aan te passen.

Meestgestelde Vragen Op Kieskeurig.nl

Het is mogelijk om een nieuwe knop toe te voegen met een shortcode (rode blokje), maar waarom iets aanpassen dat al voor een groot deel goed staat? In de code van de knop zie je een verwijzing naar een pagina, namelijk/ vario-demo/products/. Blijkbaar snapt de editor dat voor de eerste/ jouw domeinnaam hoort.

nl/vario-demo/products/. Om dit aan te passen heb ik de url van de pagina waar ik naartoe wil linken gekopieerd (en dan zonder het deaanhouder. nl stukje) en het linkje omgewisseld. Daarna heb ik de linktekst (het groene gedeelte) aangepast. Maar het was niet duidelijk waar ik de titel kon veranderen.

Hoe Je Een Leverancier Voor Jouw Webshop Kunt Vinden

Maar om uit te leggen hoe ik bij de oplossing kwam, moet ik eerst de 'Web page Builder' even beter uitleggen. Want het werken met de Pagebuilder is voor een groot deel de logica proberen te snappen van hoe de builder werkt. Je moet de web page building contractor zien als een soort blokkensysteem.

Daarna voeg je een 'row' toe. Een rij met elementen. Bovenaan zie je bijvoorbeeld een rij fulfilled 'items' die de hele breedte in neemt. Daarna zie je een stuk witruimte 'empty spacer'. Dit zorgt ervoor dat alle elementen niet heel dicht op elkaar staan. Om aan een volgend blok te werken, wat onder de 'items' komt, moet je weer eerst een 'row' toevoegen (door op het plusje te klikken).

Webshop Beginnen: Alles Wat Je Moet Weten Op Een Rij (Incl

Wanneer je alles in n row plaatst, kan het snel rommelig worden. Je ziet daarna de row met het 'Our brochure'- stukje. Je ziet ook dat er aan beide kanten een stukje witruimte is toegevoegd. Zo voorkom je dat het component niet de hele breedte inneemt. Je kon satisfied pass away twee streepjes bij een element () de breedte aanpassen.

Het is dus middelste component. Nou als je naar boven scrollt, dan zie je alleen de code van het linkje. En je kan ook niet scrollen. Verder zie je bovenaan in het element ook geen 'Widget title'. De vraag is dan: waar staat dan de code van de titel? Hoe kan ik de inhoud veranderen? Het moet in het middelste component staan.

Eerste Lockdown Leverde Webwinkels Ongekende Groei Op

Dan zie je de html code van het aspect. En? Tada! Onze titel. Je ziet ook een stukje code pass away zegt dat de tekst gecentreerd moet worden en dat de kleur #ffffff wordt (dat is de kleurcode voor wit). Ik wou niet zitten aan pass away code, dus ik veranderde alleen de titel en de onderdeel in de code, drukte weer op 'visueel' (dat is de normale teksteditor) en drukte op 'opslaan'.

Ik keek eerst bij de plugin "Slider change'. Daar zou pass away moeten staan, dacht ik. Maar daar stond die niet. Ik ging daarom terug naar de pagina en bij de meta-options vond ik een stukje fulfilled 'Page header/slider' (blijkbaar kan je dus ook voor individuele pagina's aparte sliders maken). Daar stond 'Swift Slider' geselecteerd.

Wat Is De Wettelijke Regelgeving Voor Webshops? - Mkb

Ik vind het vreemd dat ze twee slider plugins meeleveren. Ik kan dus zo de plugin voor de 'Slider change' verwijderen. Elke plugin neemt namelijk ruimte in beslag en kan je site iets langzamer maken. Verwijder daarom altijd de plugins pass away je niet gebruikt. Je kan vervolgens instellen of je een achtergrondsafbeelding (of video) wil (en die kan je bij 'Add Media' toevoegen).

Je kan weer met een shortcode een knop toevoegen of de huidige knop aanpassen door de code te veranderen. En nu hebben we alle pagina's gehad. Yeah! En zo ziet de webshop er nu uit. Heel veel succes met het vullen van je webshop!.

Vind De Webshop Software Die Bij Jou Past! - Softwarewiki

Voor velen is het een droom: een eigen webwinkel beginnen, lekker vanuit huis werken, flexibele werktijden, eigen baas zijn en ondertussen lekker verdienen. Een webshop starten is helemaal niet zo moeilijk. Maar wil je er een goed inkomen uit halen dan zal je flink aan de bak moeten. Overweeg je om een webwinkel te beginnen? Lees dan hier wat er allemaal bij komt kijken en waar je aan moet denken.

Je kunt de webshop (om te beginnen) vanuit huis runnen en hoeft dus bijvoorbeeld geen duur kantoor of opslagruimte te huren. Ook zijn er geen kosten voor een winkelpand. Als je vanuit huis werkt ben je flexibel. Je deelt zelf je werkdag in en kunt er ook zijn voor de kinderen, als je die hebt.

More from Bestellen, Bedrijven

Navigation

Home

Latest Posts

Waterontharder Soorten

Published Sep 13, 21
5 min read

Energie Vergelijken Overstappen

Published Aug 25, 21
6 min read